Over mij

Over mij


Voeding is mijn passie

Wat kunt u verwachten?

PROFESSIONEEL


Door naar elkaar te luisteren en u uw wensen duidelijk kenbaar maakt vertaald zich dat naar een geschikte match, lukt dat niet dan zeg ik dat eerlijk.


MINIMALE REACTIETIJD


Ik zal  altijd zo snel mogelijk op uw (aan) vraag te reageren, zo ben ik 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.


CREATIEF EN FLEXIBEL


Wie niet creatief en flexibel is hoort niet thuis in de horeca, ik sta veelal dagelijks of wekelijks bij een andere opdrachtgever, zo bedenk je originele ideeën, oplossingen en methoden voor je werksituatie. Ook ontwikkel je nieuwe werkwijzen waarmee bestaande werkwijzen verbeterd of vervangen kunnen worden. Ik weet als geen ander dat je het alleen redt met een flexibele instelling, vandaag is geen morgen, en over een uur is het weer anders.

Wie ik ben?

Mijn naam is Evert Bakker, woonachtig in het prachtige Hellevoetsluis en heb inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de horeca en cateringbranche. Uiteraard in het bezit van de benodigde vak-diploma's, sociale hygiëne en tevens leermeester.


Gezien er de laatste tijd nogal wat onrust is in de horeca, catering en evenementen branche ben ik van mening dat wij elkaar kunnen helpen, niet door met torenhoge uurlonen aan te komen, en dan onbekwame handjes aan te bieden, nee dat is niet de oplossing dat is uw probleem alleen maar groter maken.

Ik werk met passie voor het vak en wil u graag ontzorgen, dat is waar ik voor sta.


Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Referenties

De Culinaire Makelaar | De Rai | Ahoy | Ziggodome | Best Western Hotels | Mövenpick Hotels | Van der Valk | Vitam Catering | Vermaat Groep | Sodexo | Eurest | Brasserie Noortje | De Jongens Rockanje | Party Service Nederland | De Zonnebloem | Koningshoeve | Holland Casino's | De Witte Brigade | Hutten | en meer.